Този сайт използва бисквитки(cookies) за да може да ви предостави приятно пазаруване!

Условия

    1. УСЛОВИЯ за пазаруване в електронния магазин

За пазаруване в електронния магазин на ПЕРЛИТА МС ЕООД , е нужна регистрация като потребител, но може да направите поръчка и без регистрация. Регистрирането е напълно безплатно. Като регистриран клиент Вие имате възможност да се ползвате от всички услуги на магазина.


    2.ПОРЪЧКА без регистрация

За пазаруване в електронния магазин на ПЕРЛИТА МС ЕООД без да се регистрирате следва да попълните в бланката за пазаруване следните необходими данни
-имена;
-телефон за връзка;
-точен адрес за контакт;
-точен адрес за доставка на поръчката;
-валиден e-mail /Вашият имейл ще се използва само за да ви информираме за Вашата поръчка/


    3.НАЧИН за разплащане: Наложен платеж

Доставката се извършва с опция :“ПРЕГЛЕД“ при получаване на пратката.
Стойността на закупеният продукт или продукти, както и доставка се заплащат на куриера.

    

    4. Начин на пазаруване

До снимката и описанието на всеки продукт, стои бутон ДОБАВИ В КОЛИЧКАТА. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата КОШНИЦА за купуване. Съдържанието на кошницата се запазва докато решите да преминете към покупка на стоките. Вие може да разглеждате съдържанието на кошницата, да добавяте нови продукти или да премахвате тези, които не желаете.
Цената, която е посочена е за един брой, НЕ включва цената по доставка на посочения от Вас адрес.

    

    5. Потвърждени на поръчката

След като сте уточнили адреса за доставка, вида и броя на поръчаните продукти и сте видели цената с включената доставка, остава да кликнете върху бутона ПОТВЪРДИ.
След това Ваше действие, информацията, която сте дали при поръчката, се насочва към оператор и се обработва.
Ще получите автоматично съобщение на Вашата електронна поща с описани продуктите, техния брой, размери, цена, адрес и начин на плащане, както и номер на поръчката Ви .
Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на нашия телефони 0878672280

Работното време на нашите оператори е от 08 до 20 часа, от понеделник до петък.

Поръчките, се обработват на следващия работен ден
Нашите оператори се свързват с клиента за потвърждение на посочения при поръчката телефон или получавате потвърждение на посочения в поръчката e-mail адрес.

Срокът за доставка от потвърждение на поръчката е 30 дни.

След като поръчката се изпрати статуса и се променя на ДОСТАВЕНА.

Поръчки, получени в СЪБОТА и НЕДЕЛЯ, както и в ПРАЗНИЧНИ ДНИ, се обработват в първия работен ден .
Поръчки, получени без коректни данни на купувача или липсващи контакти, се анулират поради невъзможност да бъдат изпълнени и статусът им се сменя на ОТХВЪРЛЕНА .
Поръчка, която не може да се потвърди по телефона или e-mail от наш служител в рамките на 24 часа, след като е получена във сайта, се променя на статус НЕПОТВЪРДЕНА. След 24 часа, ако все още няма контакт с купувача, статусът се променя на ОТХВЪРЛЕНА и съответно не се изпраща.

    6. Доставка

Доставката е за сметка на клиента и не е включена в цената на артикулите
Доставката на поръчката е безплатна за клиента, при поръчка на минимална стойност в размер на 200 /сто/ лева.

Срока за доставяне на пратки по Куриер е 1-2 работни дни в зависимост от графика на доставка а куриерската фирма. 


    7. СРОКОВЕ НА ИЗРАБОТКА


По-голяма част от продуктите се изработват след направена поръчка отклиента, поради тази причина срокът на изработка е от 1 до 30 работни дни според натовареността на производствените мощности.
При ненавременна доставка, ПЕРЛИТА МС ЕООД не дължи неустойка на клиента, а клиента от своя страна си запазва правото да откаже поръчката.    8. Условия за отказ на извършена поръчка (Cancellation policy)

В съответствие с нормативните уредби и изисквания , ПЕРЛИТА МС ЕООД дава възможност за отказ на извършена поръчка чрез електронния си магазин: https://perlitabg.eu
Възможности за отказ: Поръчка може да се откаже без да се упоменава причината за това .
• Срок, в който (клиент) може да се откаже на заявена стока: 24 часа
След изтичане на посоченият срок за предяваване на отказ на извършена поръчка чрез електронния магазин https://perlitabg.eu, поръчката се счита за приета и същата се обработва. Следва да се има предвид, че предлаганият асортимент в сайта на дружеството https://perlitabg.eu е поръчково производство, т.е. артикулите се произвеждат специално по зададените размери и индивидуални изисквания на клиента и съгласно чл. 57, ал.3 ЗЗП за направените поръчки от клиенти в сайта на ПЕРЛИТА МС ЕООД не се прилагат Разпоредбите на чл. 50 – 56 от ЗЗПза правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект.
• Начин за отказ: Поръчка може да бъде отказана чрез имейл до посочените във
сайтаhttps://perlitabg.eu е-мейл:order@perlitabg.eu. Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или info@nosii.com Е-мейл адресът e защитен от спам . Отказ по телефона не се приема. Клиентът е длъжен да предостави своите имена, сумата на поръчката както и номера на направената поръчка. Задължително е да бъде упомената точната причина за отказ от поръчка.

• Условия за връщане на заплатени продукти (Return policy)
ПЕРЛИТА МС ЕООД е производител на облеклата, които предлага в своят електронен магазин и същите се произвеждат съобразно индивидуалните изисквания на клиента. При извършване на поръчката, клиента следва да съобрази и посочи изрично своите изисквания относно: вид на артикула, размер и т.н. След извършена поръчка и изтичането на 24-часовия срок за отказ от същата, поръчката се обработва и облеклото се произвежда изцяло по изискванията на клиента, посочени в самата поръчка. В този смисъл, направените поръчки за облекло чрез електронният магазин https://perlitabg.eu за поръчково облекло и за същите не се прилагат разпоредбите на чл.50-56 от ЗЗП за упражняване правото на отказ на потребителя от договора от разстояние или от договора извън търговския обект.

• Стоки, които подлежат на връщане: аксесоари към народни носии.

• Условия за връщане на стоката: Продуктът може да бъде върнат само, ако не е носен/употребяван, незамърсен/незацапан и с ненарушена цялост, както е ис етикета на фирмата-производител.

• Начини за връщане на стоката: Разходите за връщане на стоката са за сметка на клиента.
Срок за връщане на стоката: 14- дни от датата на доставка;
В случай на връщане на стока и рекламация от страна на клиента, той е длъжен да се обади на посоченте по-долу телефонни номера на ПЕРЛИТА МС ЕООД и да посочи номера на фактурата за покупка на стоката.
Операторът посочва адреса, на който клиента да върне стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 10:00-17:00 ч. Разходите за доставка на върнатата стока са за сметка на клиента.
• Изисквания към стоката: Продуктът да не е носен, надраскан, пран, гладен, рязан, нацапан и не е нарушена неговата цялост и да бъде опакован в плик на Куриерската компания , с приложен оригиналният ордер на поръчката.

• Възстановяване на сума:
Възстановяването на сума за закупен продукт става след приемане на върнатата пратка и след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става само в рамките на 14- дни от датата на получаване на върнатия продукт с превод по куриерска фирма.

Куриерските разходи за връщане на стока са за сметка на Клиента.
Пратки, изпратени с начин на плащане „наложен платеж“, няма да бъдат приемани.

   

    9. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ

Условията за поръчка, доставка и плащане в съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите.
Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно, по собствен избор, и обвързва със силата на договор между потребителя и електронният магазин на ПЕРЛИТА МС ЕООД
Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп, лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.
ПЕРЛИТА МС ЕООД си запазва правото да променя общите условия без да уведомява своите клиенти.